TikiTakautbildning: Tränares reflektioner på vår didaktik.

Tommy Johansson
Januari 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

”Tjena Tommy och tack för senast.

Jag kommer garanterat använda mig av självskattningstekniken i framtiden. Jag vill att spelarna själva ska ta ansvar för deras individuella prestation och som du sa så får frågorna dem även att tänka mer fotboll. En annan positiv grej som jag tog med mig angående detta blir att de slipper höra min röst. Det är något jag lärde mig, att jag måste jobba mer på, att prata mindre….

Tack för att du delar med dig av din tekniska fotboll.

Lucas fd spelare Falkenbergs FF ”

”Hej Tommy,

Mycket nyttigt! Någon jag använt en tid nu, både på jobbet och när jag tränar killarna i ÖIS P01. Inte exakt samma ord som du använde, men andemeningen är den samma.

Med vänlig hälsning,

Ricardo Heras”

 

 

 

 

 

”Hej Tommy,

Stort tack för bra kursledning inte bara denna helg utan även på Öckerö och Lindome. Personligen har jag sedan en lång tid försökt jobba med att få spelarna att tänka själva och ta eget ansvar genom att bl.a ställa frågor. Har nog dock använt varför frågan lite för ofta och kommer jobba mer med hur kommer det sig framöver.

Så som svar på din fråga gällande självskattning och frågeställningarna så kommer jag absolut fortsatta jobba med det och försöka utveckla det ännu mer.

ha det gott!

Kristoffer Forssell”

 

”- Jag var mer än nöjd med upplägget. Det kommer verkligen att göra nytta för mig som tränare, jag vill kunna diskutera och ha en dialog med spelarna hela tiden. Hoppas att det går bra med TikiTaka’n och livet för övrigt.”

Mvh Kofi Gyan