-Vi vann mot ett bättre lag, sa Right to Dreams tränare efter att matchen slutat 1-0 (1-0). Vi hade flertalet bra kombinationer men RtD kontrade och hade 3-4 avslut utanför straffområdet i första halvlek men som räddades rätt så enkelt av Vincent i vårt mål. Tyvärr fick samme Vincent en mindre bra träff på ett tillbakaspel och träffade RtD’s duktiga forward som slog in bollen från 25 meter. I andra halvlek hade vi tre riktigt klara lägen att kvittera men RtD’s målvakt räddade bra utrusningar och ett skott strök stolpen men på utsidan.

Vi är nöjda med vårt spel på det hela taget men kommer naturligtvis vässa oss själva på alla plan tills nästa år och då går vi för guld igen.

Alhassan och Simon fick direkt efter turneringen träna med Hammarby som visat intresserat sig för spelarna och Babatunde tränade med BK Häcken och gjorde ett gott intryck, fortsättning följer!