Sunnanå SK har haft sin andra TikiTaka Camp med TikiTakas Huvud Instruktör Jackie Bachteler som till sin hjälp hade av några av Sunnanås stjärnspelare!

Jackies energi och inspiration var smittsam och med dessa talangfulla spelare och fantastiska förebilder som utbildare gjorde detta läger ännu mer speciellt! Instruktörerna visade felfritt varje övning och i högt tempo. De målade upp en bild som gjorde att spelarna kunde se övningen, tänk på det och sedan göra det !! Se, Tänka och Agera!

Över hundra spelare deltog under hela lägret och fick uppleva och utvecklas i första hand med TikiTaka Metoden, fyra gånger per dag plus en psykologisk föreläsning.

Träningspassen var mycket matchliknande med en hög grad av beslutsfattandet. Varje pass utvecklades från olika moment, till spelmoment och slutlige till spel!

Spänningen, energin och glädjen på detta läger var extremt kraftfull !! Spelare ville inte lämna planen i slutet av dagen. De lämnade varje dag med inte bara “Happy feet”, men med en känsla av glädje och en vilja att komma tillbaka, spela och utvecklas! Detta är en mästares vision!

Varje spelare inte bara lämnade lägret genom att utvecklats på alla sätt (tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt) med att nya drömmar skapats och förebilder / hjältar upptäckts.

Tack vare TikiTaka Metoden kunde man se en stor skillnad i utvecklingen inte bara av individen utan även gruppen från den första dagen av lägret till den sista. Vi utvecklades på alla sätt tillsammans, som ONE Camp, ONE Sunnanå, ONE TikiTaka, och viktigast ONE TEAM !!!

IMG_4601

IMG_4642